Българския женски отбор по шахмат спечели с 3-1 партиите  си от

...
Българския женски отбор по шахмат спечели с 3-1 партиите  си от
Коментари Харесай

Победихме Испания с 3-1 на ЕП по шахмат

Българския женски тим по шахмат завоюва с 3-1 партиите  си от четвъртия кръг на Екологичен потенциал по шахмат,което се организира в Будва/Черна гора/. Първо Виктория Радева на трета дъска „ повлече крайник “ към успеха като принуди в отбрана „ Нимцович “ с черните противничката й Инес Акебо да се съобщи на 37-и ход. Прави усещане,че до момента Радева изигра три партии и то единствено с черни фигури и има две победи и 1 реми.
Прочетете още
Гергана Пейчева може да съжалява,че изпусна успеха в извоювана позиция,но в цайтнота позволи неточност и противничката й Ан Матнадзе се добра до реми.

Нургюл Салимова  направи реми против Сабрина Гутиерез, а на първа дъска Антоанета Стефанова принуди Марта Марсия Гарсин да се съобщи на 78-и ход.

Така България продължава напред с 2 победи и 2 равни срещи,а шахматните почитатели в България разясняват дали има някой различен групов спорт при който тим на България да може да победи испански тим. В сряда от 15 ч. локално време ще запомне 5-и кръг след което ще има ден отмора. Играят се 9 кръга по швейцарска система.

 



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР